top of page

Vopsitorie auto

Autogroup Simo ofera solutii complete de vopsire auto. In cadrul Sectiei de Vopsitorie, dotata cu spatiu de pregatire cu exhaustare si cabina de vopsit se pot executa operatii de intretinere (polishare, ceruire), vopsire partiala sau totala folosind componente nemetalizate, metalizate, perlate, vopsele speciale (efect cupru, crom, magic colors), se pot vopsi autoturisme cu vopsele din serii limitate, sau se pot realiza vopsele pentru masini de epoca.

Deoarece o foarte mare importanta o are pregatirea autovehiculului pentru vopsire, aceasta se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, service-ul nostru avand in dotare 2 standuri de pregatire pentru vopsitorie dotate cu dispozitive de slefuit profesionale cu solutii complete de absorbtie a prafului.

In timpul procesului de pregatire in vederea vopsirii si in timpul vopsirii efective toate autovehiculele sunt izolate integral, indiferent de numarul elementelor vopsite, folosindu-se solutii profesionale de ultima generatie.

Identificarea culorii in vederea revopsirii partiale se efectueaza cu acuratete maxima pentru toata gama de autovehicule, service-ul fiind dotat in acest sens cu un laborator propriu de preparare a vopselelor avand in componenta sa personal calificat pentru identificarea culorilor.

Laboratorul are peste 6000 de cartele etalon de culoare realizate prin vopsire reala, care ajuta la identificarea exacta si care acopera toata gama de culori si nuante de vopsea auto existente pe piata.

Profesionalismul angajatilor, dublat de calitatea echipamentului, se reflecta in executarea unor lucrari de vopsitorie de cea mai buna calitate si in cele mai bune conditii.

Nu ezitati sa ne contactati!

Tel.: 0266 218 045

bottom of page