top of page

Mecanica Auto

Autogroup Simo Service este dotat cu echipamente performante. Echipa noastra de mecanici participand regulat la cursuri de formare profesionala pentru ca reparatiile efectuate sa fie ireprosabile.

In atelierul de mecanica, masina este suspendata in totalitate, efectuarea interventiei mecanicului in jurul ei desfasurandu-se in deplina siguranta, fluent, scazand durata reparatiei.

La noi totul este transparent, clientul putand asista in direct la reparatiile mecanice efectuate la autoturism, sporind astfel gradul de incredere in mecanicii nostri.

In continuare prezentam cateva din serviciile noastre de intretinere si reparatii de mecanica auto:

  • revizii si intretinere masina: schimb ulei si filtre, fluide de racire.

  • intretinere si reparatii sistem franare: placute frana, discuri de frana, saboti si cilindri de frana, schimb lichid de frana, etc. cu verificarea finala pe stand frana si detectare de jocuri

  • revizii si reparatii elemente de directie: capete de bara, pompa servo, articulatii, etc., cu reglarea in final a directiei pe standul de directie

  • reparare si intretinere elemente de suspensie si articulatii masini: arcuri, amortizoare, flanse, rulmenti sarcina, brate suspensie si antiruliu, pivoti, bucse, planetare, arbore cardanic cu verificarea in final pe stand amortizoare si standul de jocuri

  • intretinere sistem de evacuare: catalizator, sonde lambda, etc.

  • intretinere si reparatii motor: kit curele distributie, transmisie, injectoare, bujii, supapa EGR, turbosuflanta, catalizator, etc.

  • intretinere si reparatii cutie de viteza: kit ambreiaj, volanta, articulatii planetare, etc.

  • intretinere si reparatii sistem de racire: radiatoare apa, ulei, pompa apa, termostat, sonde, etc.

 

In functie de decizia clientului, in activitatea de intretinere si reparatii de mecanica auto, utilizam atat piese de schimb originale cat si piese de schimb de valori medii Motrio sau AM.

Nu ezitati sa ne contactati!

Tel.: 0266 218 045

bottom of page